13 random spørsmål

1. Hva var det siste du skriblet ned på et papir? 
Hmm, litt usikker på kva det siste eg skribla var, men det siste eg skreiv var en milelang liste over ting som skal fiksast før bryllupet til søstra mi. Dokke aner ikkje, skulle trudd eg var meir stressa enn ho, hehe!

 2. Hva har du alltid i vesken? 
MOBILLADER! Min verste frykt er å bli kidnappa eller gå meg vill i en skog midt på natta, eller noke sånt også har eg moglegheit til å ringe men mobilen er tom for strøm. Elles er det jo ganske fint å ha med seg ladar for å redde alle vennane mine i naudstilfeller. 

3. Hva bestiller du på kafé? 
Smoothie. Du kan ta frå meg alt av mat, så lenge eg får smoothie til forkost, middag og kvelds. Ingen ord kan beskrive kor mykje eg elskar det. 

Hvilke nettsider besøker du daglig? 
Leser vg.no og db.no dag og natt (som by the way er ganske flinke på å oppdatere jevnlig, applaus for den) og som alle andre sjekkar eg Facebook automatisk kvar gong eg er på telefonen, sjølv om eg ser på det meir som en applikasjon. Når det kjem til bloggar les eg berre Kristine Ullebø sin. Hugsar før da eg besøkte typ 30 bloggar kvar dag, og trivdas godt med det. No way om eg hadde hatt tida til det no!

5. Hvem ringer du til når du er sint/lei deg?
Det kjem veldig an på kva måte eg ser sint på, men mine nærmaste venner får alltid høre det om det er bagatellar (som der og da verkar som eit fjell er kasta over meg). Om det er litt større ting, så ringer eg alltid Elaheh, storesøstera mi. I alle tilfellene kjem dei opp med gode forslag til løysingar, og dei seier som oftast det eg bør høyre.  

6. Hvor lang tid bruker du om morningen?
Ca. 15-20 min, siden eg ikkje lenger ser vitsen i å sminke seg på skulen. Håper fleire får denne åpenbaringa, for dokke aner ikkje kor deilig det er!! 

7. Hvilken kroppsdel er du mest fornøgd med?
Eg lika egentlig ikkje å diskirminere min egen kropp med å sei at en kroppsdel er finare enn en anna, men om eg må så kan eg seie at eg lika tæra mine best. Vanligvis pleier eg å hate tær siden det ser så ekkelt ut, men synst faktisk mine er ganske greie... Dei har liksom en fin form og det er passelig størresle på dei. Heldighet så sær eg er!
 
8. Hva har du hatt av kjeledyr? 
Katt då eg var mindre, ekstremt mange fisker (er det eigentleg kjeledyr?) og for øyeblikket har eg en grøn og en blå undulat.

 

9. Har du noen piercinger? 
Nope og har heller ikkje planar om det!

 
10. Norge på sitt beste?
Sol, sommar og varme + latter av små born som spring rundt og leikar.

 11. Hva gjør deg lei deg?
Når eg har mykje å gjer og ikkje strekker til alt, eller ikkje får gjort ting på den måten eg sjølv vil, og sjølv sagt- å høyre at folk eg er glad i er sjuke.

 

12. Hva gjør deg glad? 
Ganske mykje i grunn. Gode karakterar, tørr asfalt og fint vær, en god nyheit eller å møte på folk som gir litt av seg sjølv.

 13. Hva er drømmejobben din? 
Bli programleder/nyheitsanker på TV, eller designar for mitt eige merke. Å bli lege høyrast heller ikkje ut som ein dårlig idé, men det er berre ein ekstremt lang veg og gå, som eg er usikker på om eg vil eller ikkje.


Madde K.K

17.02.2015 kl.14:16

Kjempe bra og utfyllende svar :)

Ønsker deg en fin uke :)
Iselin Renée

17.02.2015 kl.16:00

Fint innlegg :)
Emilie

17.02.2015 kl.19:00

Fine spørsmål og svar!

Kjempefine bilder også!

Skriv en kommentarMassoma Jurmy

Jente på 17 år fra Førde. Overmiddels mote- og fotointeressert, pianisk, medlem i AUF og sitter i ungdomspanelet til FN. På denne bloggen vil dere få et innblikk i min hverdag og saker som opptar meg.

Bla i bloggen GRATISDESIGN AVhits