Lite kan gjere stort, om ein berre har viljen

Våren kjem sigande inn og eg blir full av inspirasjon. Ikkje ein dag har gått utan at eg har tenkt på bloggen og kor ufattelig lyst eg har til å skrive, ta bilde, lage nye innlegg, og faktisk- hald dykk fast: lage videobloggar. Eg pleide (eller pleier, for den slagsskuld) eigentleg ikkje å vere så aktiv og gira på den fronten, men sakte men sikkert måtte jo det skje også. Hehe. Dykk skal i allefall ikkje sjå bort ifrå at det dukkar opp ein video iløpet av den kommande veka. 

Så kreativ og inspirert eg er for tida, så har eg faktisk fått tatt over instagram-kontoen til VERO MODA butikken i byen, der eg jobbar. Der dukkar det opp daglege antrekksbilder av mine gode arbeidsmates og mange stylingstips! Så folkens, @veromodaforde, er det neste du skal søkje etter. Apropo VERO MODA, så kan jo eg seie at alle dykk må ta turen til Bestsellers butikkar i morgon (10. april) for der blir ALT vi får inn i kassa gjeve til veldedigheit. Som overskrifta seier, lite kan gjere stort, om ein berre har viljen! 

Ynskjer alle saman ein fin natt, vi snakkast :D


Skriv en kommentarMassoma Jurmy

Jente på 17 år fra Førde. Overmiddels mote- og fotointeressert, pianisk, medlem i AUF og sitter i ungdomspanelet til FN. På denne bloggen vil dere få et innblikk i min hverdag og saker som opptar meg.

Bla i bloggen GRATISDESIGN AVhits