Dette kan du gjøre i sommer...

Eg har bestemt meg. Denne somaren skal bli the time of my life. Lettare sagt enn gjort? Muligens, for når eg tenker meg om så har eg sagt det same til meg sjølv dei siste 10 somarane. Problemet mitt er at eg så utrulig flink til å planlegge, men å gjennomføre er ei heilt anna sak. Ofte kan det vere vanskeleg å komme i gang, og vite kva ein faktisk skal gjere. Å dra til byen annan kvar dag, og å sitte med chips og godteri å sjå på film i senga, er ikkje noko eg vil definere somaren 2015 som, når august måned står i døra. Då vil eg ha minnerike minner, fine bilder og nye erfaringar. Derfor har eg satt opp ei toppliste for kva eg har lyst å gjere i løpet av denne somarferien. Here we go:

Color me rad

Er det ein ting som får meg i godt humør så er det fargar. Knæsje fargar. Skikkelig glad-fargar. Du veit kva eg snakkar om, right? Berre tanken får det til å krible i magen. "Color me rad" skal arrangerast i både Oslo og Bergen i år, like etter ferien. Det er eit fargeløp, der ein skal springe/krype/gå/(you name it) saman med andre, og blir dynka i fargar på vegen! Ingen tidtakar eller stoppeklokke er å sjå, berre massevis av fargar, latter, glede og 5km langt terreng. 

Berre sjå så GØY det ser ut!!Lange seine kvelder med grillmat, musikk og overnatting

Alle elsker vel slike kvelder? Et par gode venner rundt et bål, god musikk, bading og kanskje overnatting i telt som en fin avsluttning? Åhh ♥

Nye opplevelser

Kor lenge har vi tenkt å vere generasjon "teknologi"? Kast vekk mobilen, og ta fatt på livet. Dra på biltur, til fjellet, eller til ein heilt ukjend stad i naturen. Set deg ned, ta et pust i bakken og kjenn at du virkelig lever. For til sjuande og sist, kva trur du at du vil hugse mest av en time på fjellet og ein time på mobilen? Å komme meg meir ut, ja DET er faktisk mitt største mål for denne somarferien! Eg så ta igjen ALT det eg alltid får så ekstremt lyst til å gjere kvelden før ei prøve, men aldri prioriterer når eg har god tid! Eg skal på båttur med dei finaste jentene mine, springe opp Hafstadfjellet til eg får melkesyre i beina, og ikkje minst- bade under fossefall til nakken knekker! 
Kva skal du i somar?


Marie

10.05.2015 kl.15:47

gøyy

Skriv en kommentarMassoma Jurmy

Jente på 17 år fra Førde. Overmiddels mote- og fotointeressert, pianisk, medlem i AUF og sitter i ungdomspanelet til FN. På denne bloggen vil dere få et innblikk i min hverdag og saker som opptar meg.

Bla i bloggen GRATISDESIGN AVhits